L’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans acompanyarà al Cor Jove i el Cor de Noies de l’Orfeó Català

El concert en homenatge a Pau Casals s’iniciarà amb la interpretació de l’Himne a les Nacions Unides a càrrec del Cor Jove i el Cor de Noies de l’Orfeó Català, que estaran acompanyats pel Cor i Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans.

    

El Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor de Noies estan integrats per cantaires entre 16 i 25 anys que formen part de l’anomenada Escola Coral, encarregada de formar vocal i musicalment els futurs cantaires de l’Orfeó Català. La seva activitat concertística es combina amb la pedagògica, a fi de preparar els cantaires per al futur ingrés a l’Orfeó. Han actuat per tot el país així com a diverses ciutats europees, i el seu repertori inclou des de la música tradicional i popular catalana i d’altres països fins a obres de la literatura simfonicocoral.

L’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans (OJIPC), impulsada pel Forum Musicae, aplega a joves entre 18 i 26 anys, dels diferents àmbits de la mateixa cultura (Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya Nord, Franja de Ponent, Illes Balears i el País Valencià) amb la intenció de donar a conèixer al món el nostre patrimoni musical. Dirigida per Salvador Brotons, centra els esforços en la recuperació d’obres dels nostres compositors, com aquest Himne de Pau Casals que no s’escolta a Barcelona des de fa més de trenta anys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s